GRATIS FRAGT ✔ 14 DAGES RETURRET ✔ HURTIG KUNDESERVICE ✔Om Helseguiden

Hvor det hele startede

Vores passion for beauty, massage og hverdagsprodukter startede tilbage i Marts 2018, hvoraf vi sad meget stille i samme kropsholdning på kontor. Hver dag igen og igen.. Vores muskler blev spændt og muskelsmerte var en daglig fænomen, som vi blev trætte af. Vi trængede noget velvære, noget dejligt...

Starten af Helseguiden

Efter mere end et år på kontor var hele kroppen spændt og prøvede vi at løsne op på alle mulige måder. Massøren var desværre for dyr at besøge mange gange, da budgetten ikke var så stor. Også var massageprodukter i de større kæder på den dyre side, og prøvede vi at finde alternativer. Der kom ideen for at finde os frem til massageprodukter til rimelige priser. Det blev senere udvidet med helse, beauty, og hverdagsprodukter.

På kontor

På billedet ser du vores Andreas der arbejder på nye produkter

Nu kan du gøre glæde af det

Vi vil ikke holde det helt hemmeligt for os selv, men vil gerne dele produkterne med alle derude vi muligvis kunne hjælpe. Det har vi så gjort, Helse-Guiden.com blev født! Hos os kan du finde massage, beauty, helse og hverdagsprodukter til rimelige priser. 

Vi sender vores produkter direkte fra leverandøren til din hoveddør, og vi sparer derfor en masse penge som ellers skulle blive brugt på lager, personale og computerudstyr. 

Bestil altid med GRATIS forsendelse

Alle vores produkter forsender vi direkte fra leverandøren til dig, og derfor er leveringstiden lidt længere end ved web butikker med eget lager. Derimod kan du hos os altid bestille med GRATIS fragt. Du kommer aldrig til at betale for fragten, punktum. 

Kig lidt rund i butikken, og vi håber at vi snart kan byde dig velkommen i vores lille familie. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke at kontakte os! :)


x
x